Side Right
Side Left

Groepsreis Carnaval 2025

Beleef het Braziliaanse Carnaval op toplokaties !


In 2025 organiseren wij een unieke Carnavalsreis. Bijzonder aan deze reis is dat wij deze reis samen met de deelnemers gaan samenstellen. Hiervoor organiseren wij enkele bijeenkomsten waarin de wensen van de deelnemers worden besproken en wij samen de reis zullen samenstellen. Dit maakt dat deze Carnavalsreis een unieke reis wordt!

Natuurlijk zullen de optocht en het straatcarnaval in Rio de Janeiro niet ontbreken. Ook de traditionele Carnavalsevenementen in Recife en Olinda kunnen aan deze reis toegevoegd worden. Je kunt hieronder alvast informatie downloaden over het Carnaval in Brazilië.

De reis kan compleet worden gemaakt met verschillende andere toeristische hoogtepunten en bezienswaardigheden. Er is ook ruimte voor individuele wensen.

Onze aanpak biedt ongekende mogelijkheden en geeft iedere deelnemer aan deze reis de vrijheid om inbreng te hebben in de opzet van de reis. Onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat de mooiste plekken bezocht worden en de reis op de beste manier wordt samengesteld.

Op 4 juni 2024 om 20:00 uur trappen we de voorbereiding af met een vrijblijvende online startbijeenkomst. Lijkt jou dit iets? Klik dan hieronder om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Je ontvangt dan een uitnodiging en een uitgebreid informatiepakket! Pas als het reisprogramma en de prijs vaststaan, beslis je of je mee wilt gaan.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (downloads STO Garant).


< Keer terug naar het overzicht

Start je droomreis vandaag.

Plan intakegesprek