Side Right
Side Left

Natuurreis 2025

Laat je onderdompelen in de Braziliaanse natuur !


We zijn begonnen met de voorbereiding voor een natuurreis in 2025. Bijzonder aan deze reis is, dat wij het reisprogramma samen met de deelnemers gaan samenstellen. Wij gaan enkele bijeenkomsten organiseren, waarin iedereen zijn/haar wensen kan inbrengen en waar we samen besluiten hoe de reis er uit gaat zien. Dit maakt dat deze natuurreis een unieke reis wordt!

De Braziliaanse natuur is heel veelzijdig en contrastrijk en varieert van tropisch regenwoud tot woestijnachtige zandvlakten, van grote draslanden tot droge savannes, van parelwitte stranden tot prachtige rotsformaties, van gigantische watervallen tot gortdroge halfwoestijn, en nog veel meer.....
Uiteraard kunnen ook andere toeristische bezienswaardigheden de reis compleet maken. In een document van vier pagina's hebben we een aantal interessante natuurgebieden beschreven. Je kunt dit via onderstaande knop alvast downloaden.

n juni 2024 trappen we af met een tweetal vrijblijvende startbijeenkomsten. We zullen de locaties bepalen op basis van de woonplaatsen van de deelnemers. De startbijeenkomsten vinden plaats op zondag 9 juni en op zaterdag 15 juni, beide om 14:00. Klik op één van onderstaande knoppen om je aan te melden voor de betreffende bijeenkomst. Je ontvangt dan een uitnodiging en een uitgebreid informatiepakket! Pas als het reisprogramma en de prijs vaststaan, beslis je of je mee wilt gaan.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (downloads STO Garant).


< Keer terug naar het overzicht

Start je droomreis vandaag.

Plan intakegesprek