Side Right
Side Left

Romantisch ontspannen

Tijd voor elkaar !  


Brazilië biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor een romantische vakantie of een huwelijksreis.

In het regenwoud van de Amazone kunnen jullie verblijven op een lodge diep in de jungle en je vanuit jullie  ‘schuilplaats’ laten onder­dompelen in de wildernis.

De deelstaat Ceará heeft schitterende stranden. Vanuit het idyllische Trairi, met zijn pittoreske zandstranden en zachte oce­aangolven, kunnen jullie in een omgebouwde buggy over het strand en ‘off road’ naar Jericoacoara rijden, met zijn duinlagunes en tropische baaien.

Op het hemelse eiland Fernando de Noronha kunnen jullie een cruise maken bij zons­ondergang en een buggytocht. Het strand van Baía do Sancho is in 2017 door TripAdvisor gekozen als het beste strand ter wereld.

Nabij de stad São Luiz do Paraitinga ligt een voormalig herenhuis en koffieboerderij. De koloniale charme en het ruige landschap geven jullie een echt gevoel van intieme afzondering. Op weg daar­naartoe kunnen jullie een stop van één nacht maken in São Paulo, een van de meest trendy steden van Brazilië.

In het kustparadijs van Picinguaba kunnen jullei verblijven in een van de beste boutique hotels aan de kust met een prachtig uitzicht op de oceaan en met uitstekende restaurants.

Alle reizen van Brazilië Op Maat vallen onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (downloads STO Garant).


< Keer terug naar het overzicht
Fernando de Noronha
Fernando de Noronha

Sprookjesachtig eiland in de oceaan !  


De archipel van Fernando de Noronha bestaat uit 21 eilanden, met een totale oppervlakte van 26 vierkante kilometer, die meer dan 10 miljoen jaar geleden zijn ontstaan ​​door vulkaanuitbarstingen.

De archipel ligt in de Atlantische Oceaan op 345 kilometer voor de Braziliaanse kust. Het is een toevluchtsoord voor zeedieren en heeft een inheemse subtropische vegetatie en afgelegen stranden.

Het is een uitstekende plek om te duiken en te snorkelen. Er leven duizenden zeeschildpadden en het is de thuisbasis van de enige groep 'stenellalongirostis'-dolfijnen uit de Atlantische Oceaan.

Vanaf de top van de Morro do Pico is er een prachtig panoramisch uitzicht over de hele eilandengroep.

Ceará
Ceará

Stranden, duinen en kokospalmen !  


De deelstaat Ceará biedt veel mogelijkheden voor een afgelegen strandvakantie. De toeristenplaatsen Cumbuco en Canoa Quebrada zijn alom bekend. Minder bekend, maar zeker de moeite waard zijn Flecheiras, Icaraizinho en Jericoacoara. Deze plaatsen liggen dicht bij de evenaar en hebben het hele jaar temperaturen tussen 24ºC en 32ºC.

Flexeiras is een klein en traditioneel vissersdorpje met een rustige ligging tussen lange en verlaten stranden met duinen en kokospalmen.

Verder naar het noorden ligt Jericoacoara met indrukwekkende zandduinen. "Jeri" is een magisch stranddorp met een relaxte sfeer en uitstekende kleinschalige accommodaties, restaurants en boetieks.

Tussen Flechieras en Jericoacoara in ligt Icaraizinho, een afgelegen wit zandstrand, dat een alternatief kan zijn voor het veelbezochte Jericoacoara.

Amazone-regenwoud
Amazone-regenwoud

Het grootste regenwoud ter wereld !  


De Amazone-rivier is circa 6.500 km lang en op sommige plaatsen 40 km breed. Alleen de Nijl is iets langer, maar de Amazone is veruit de waterrijkste rivier ter wereld. Er stroomt vijf maal zoveel water doorheen als door de Congo die op de tweede plaats staat qua waterhoeveelheid.

Van de bron tot aan de monding heeft de Amazone ongeveer 1.100 zijrivieren. Het grootste deel van de stroomgebied van de Amazone ligt in Brazilië.

Het Amazone-regenwoud is met een oppervlakte van 5,5 miljoen km² het grootste regenwoud ter wereld.  In het regenwoud leven ongeveer 100 miljoen insectensoorten, honderdduizenden planten­soorten, en bijna 2.000 soorten vogels en zoogdieren. De diversiteit van plantensoorten is de grootste ter wereld.

Start je droomreis vandaag.

Plan intakegesprek