Side Right
Side Left

Groepsreizen 2025

01 april 2024

Groepsreizen zijn ook maatwerk !
 

De belangstelling voor kleinschalige groepsreizen blijft groot. Tegelijkertijd vragen klanten steeds meer om rekening te houden met individuele wensen. Ook wil men graag meepraten over het reisprogramma en de reisperiode. En men wil graag vóór het boeken zien, of er wel een klik is met de groep.

Daarom gaan wij de de organisatie van groepsreizen anders aanpakken. Tijdens enkele bijeenkomsten gaan we samen met de groep belangstellenden de reis ontwerpen. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kunnen we samen bepalen hoe de reis er uit gaat zien. Ook bekijken we dan waar mogelijkheden zijn voor individuele wensen, bijvoorbeeld in de vorm van extra excursies of een verlenging van de reis op individuele basis. Als het reisontwerp klaar is en de prijs bekend is, dan beslist iedereen of hij/zij mee op reis wil gaan.

Binnenkort starten we met deze aanpak voor een groepsreis met het thema Carnaval. Ná de zomervakantie starten we met de groepsreizen met andere thema’s. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de aankondigingen.


< Keer terug naar het overzicht

Start je droomreis vandaag.

Plan intakegesprek