Side Right
Side Left

Zoek je nieuwe avonturen?

01 januari 2024

Ontdek de nieuwe mogelijkheden met Brazilië op Maat !
 

Zoals je van ons gewend bent, zijn wij steeds op zoek naar leuke nieuwe reisideeën. Zo hebben wij vele bijzondere excursies en bezienswaardigheden in kaart gebracht, die jouw reis nog aantrekkelijker maken. Ons keuzemenu voor jou is uitgebreid met nieuwe bestemmingen. Hieronder staan jouw nieuwe avonturen op een rijtje.

Wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke reis buiten de gebaande paden dan zijn de regio's Jalapão, Ilha do Bananal en Cantão een aanrader; deze liggen alle in de deelstaat Tocantins. In de deelstaat Goiás tref je in het Parque Nacional das Emas een paradijs voor vogelspotters aan. Maar het meest in het oog springend zijn hier de oplichtende termietenheuvels. Download de flyer voor meer informatie over deze bestemmingen.

In 2024 kan je ook weer de regenwoud-expeditie naar de top van de Pico da Neblina bij ons boeken. Deze berg ligt diep in het Amazone regenwoud en is met een kleine 3000 m hoogte de hoogste berg van Brazilië. Download de flyer van deze expeditie.

Wil je graag de jaguar spotten, dan hebben we voor jou middels veldonderzoek de beste lokaties daarvoor in kaart gebracht. Download het compleet overzicht.

Momenteel zijn wij bezig met een boottocht in het afgelegen noordwestelijke deel van de Pantanal. De tocht duurt een week en gaat over de Paragay-rivier. Binnenkort kan je deze boottocht boeken. Hou onze nieuwspagina in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram.


< Keer terug naar het overzicht

Start je droomreis vandaag.

Plan intakegesprek